електроавтомобил

Какво не знаете за електроавтомобилите?

Електроавтомобил или електрически автомобил?

Колкото и да сте напред с информацията, може да не знаете доста неща за електроавтомобилите. Те започват да се популяризират все повече и повече и това се предполага да ни помогне да изминаваме повече километри по-евтино. В България, този тип автомобили не е широко разпространен, но електрическите автомобили в чужбина са доста популярни. Много от автомобилните гиганти на пазара са пуснали електроавтомобили в различни размери – за града, за дълги разстояния, за багаж и проче.

Нека не забравяме, че голф количките са едни от първите електроавтомобили и все още се движат. Какво ни спира нас, да имаме един електроавтомобил за по-евтин транспорт?

Колко  информация в интернет може да намерите за електрически автомобил?

Има доста. Ние може да сме едни от малкото блогове с информация за това, но клипове има още от преди години. Както сме ви казвали и в предишни наши сатии, идеята за евтино изминаване на голямо разстояние изобщо не е от вчера и дори има сглобяване на електроавтомобили в България. Направили сме една сборка на клипове от интернет, където може да видите различни типове електромобили с различни разположения на батерията, дори и направени вкъщи.

 

Нека не ви задръстваме въображението с излишна информация. Клиповете са вече на няколко години, което означава, че има нов и модели, подобрения и вероятно спад в цената. Хората са винаги доволни от това, което получават с електромобил, но докога?